Rezultate alegeri prezidentiale
spatiu publicitar
Esti in staff-ul unui partid sau candidat?

Ai deja cont de candidat/partid pe Alegeri.tv? Intra aici.

Alegeri.tv ofera partidelor si candidatilor posibilitatea de a-si gestiona spatiul virtual din cadrul sitului. Pentru a primi acest nivel de acces este nevoie ca partidul sau candidatul respectiv sa ne trimita fie pe fax, prin email sau posta, o imputernicire oficiala (descarca formularul standard de imputernicire de mai jos), pentru a ne asigura ca persoana care va primi acces este intr-adevar in masura sa administreze contul corespunzator pe Alegeri.tv

Email; contact@alegeri.tv

Yahoo! Messenger; (alegeri_tv)

Daca esti reprezentatul unui partid sau candidat te rugam sa descarci formularul standard de imputernicire si sa ni-l trimiti completat si semnat, fie direct prin email (scanat) fie prin fax la numarul: 031 71 00 115 sau prin posta la adresa: Intrarea Binelui nr. 1A, cladirea Fortuna, etaj 3, camera 3, sector 4, cod postal 042159 ,Bucuresti, pentru a beneficia de un cont de manager de campanie pe Alegeri.tv:

  • Descarca aici formularul standard de imputernicire.

De ce sa contribui ?

  • In perioada 10 septembrie 2007 - 10 septembrie 2009, 495,981* persoane au vizitat alegeri.tv.
  • In ziua alegerilor cetatenii vor sa afle informatii despre candidati.
  • Aveti posibilitatea de a intra in dialog cu electoratul.
  • Majoritatea oamenilor politici ai momentului sunt prezentati la alegeri.tv (peste 20.000 de politicieni).
  • Fiecare cont de Manager de campanie, primeste la activare 10.000 de afisari banner leadboard pe Alegeri.TV pentru promovarea candidatului/candidatilor.
  • Pentru ca Alegeri.TV este cel mai important site de profil din Romania.
    • *vizitatori absolut unici, conform google analytics.

Alegeri.tv se bazeaza in primul rand pe membrii staff-ului de campanie pentru a primi informatii despre candidati sau despre partide. Dorim sa primim informatiile direct de la sursa pentru a evita orice deformare sau trunchiere a informatiei, precum si pentru a putea oferi informatia cat mai rapid online.

Orice vizitator al sitului poate sa ne trimita materiale video, stiri sau evenimente, insa ele vor fi publicate pe site numai dupa verificarea informatiilor.

Ca membru in staff-ul unui partid sau candidat poti sa ne trimiti materiale video, stiri sau evenimente legate de activitatea partidului/candidatului, fie direct prin email, fie pe suport fizic (CD, memory stick etc).

Alegeri.TV ofera lista de candidati

In cazul in care doriti sa prezentati informatia electorala de la Alegeri.TV, va punem la dispozitie un cod HTML (iframe) ce va livra pe blog sau pe site informatia updatata cu privire la alegerile ce au loc in Romania.


Player video pentru blog

Alegeri.TV pune la dispozitia proprietarilor de site-uri si bloguri un player video ce serveste materialele video produse de politicieni cu ocazia alegerilor. Dimensiunea acestui player este de 800 inaltime si 450 latime iar in cazul in care doriti sa publicati acest player la alte dimensiuni va rugam sa ne contactati. Practic puteti avea direct pe blog sau site cele mai recente materiale de campanie ale politicienilor.

Esti in staff-ul unui partid sau candidat? Publica materiale despre candidatul pe care il reprezinti.
spatiu publicitar
spatiu publicitar
Civic Media
Informatii alegeri
Autoritatea Electorala Permanenta
Daca doriti sa folositi acest spatiu pentru a afisa reclame contactati-ne la adresa contact@alegeri.tv