Rezultate alegeri prezidentiale
spatiu publicitar

Despre Alegeri.Tv

DESPRE ALEGERI.TV Lansat in 2007 sub deviza "Impartial. Util. Interactiv", Alegeri.TV este in prezent cea mai puternica platforma de dialog politic nepartinica. Alegeri.TV centralizeaza si prezinta impartial profilele a peste 20,000 de politicieni, aproape 1000 de interviuri sau materiale video de campanie, devenind rapid cea mai bogata sursa de informare si dialog politic on-line. Oferind informatii despre istoricul fiecarui politician roman, traseul politic, activitatea si initiativele parlamentare sau europarlamentare, Alegeri.TV prezinta in timp real atat o radiografie a mediului politic romanesc pentru electorat, cat si un barometru de opinie publica pentru partidele politice.?

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a fi corecti si echidistanti fata de orice partid politic. Am tratat cu foarte mare atentie acest obiectiv, plecand de la ordinea de afisare a partidelor si candidatilor in mod aleator, pana la explicarea tuturor elementelor vizuale, cum ar fi ordinea videoclipurilor din sectiunea Top Video. Astfel, Alegeri.TV centralizeaza si prezinta impartial, intr-un mod intuitiv, formuri de discutii si dezbateri politice, prezentari video si bloguri, stiri din presa politica, comunicari ale oamenilor politici sau ale partidelor politice, analisti si comentatori din domeniul politic, dar si dialoguri si interviuri in exclusivitate pentru Alegeri.TV intre electorat si oamenii politici.?

Pe de o parte, Alegeri.TV ofera candidatilor aflati in campanie electorala si partidelor politice un spatiu virtual in care sa-si poata face cunoscute proiectele si initiativele, o tribuna de unde sa-si poata face auzita vocea, intr-un mod foarte facil si cu impact deosebit asupra electoratului. Axat pe prezentarea campaniilor electorale din Romania, plecand de la campaniile pentru Presedentie, Parlament, Europarlament si pana la alegerile locale, Alegeri.TV reprezinta un canal de comunicare on-line puternic pentru managerii de campanie electorala si un instrument eficient de a atrage in special alegatorii nehotarati, care nu au o opinie favorabila unui partid politic si care, in consecinta, nu frecventeaza paginile on-line ale unui partid politic sau blogul unui candidat anume.?

Pe de alta parte, Alegeri.TV ofera alegatorilor o sursa de informare bogata, actualizata permanent, cu date relevante despre activitatea fiecarui politician, cum ar fi traseul politic, propuneri legislative, initiative in parlamentul Romaniei sau European, dar si informatii personale cum ar fi varsta, familie, educatie, experienta profesionala sau hobby-uri.?

Astfel, alegatorii se pot decide asupra optiunilor politice si au la dispozitie o platforma de comunicare prin care pot intra oricand in dialog cu orice politician. Echipa Alegeri.TV se ocupa ca intrebarile alegatorilor sa ajunga la destinatie si sa fie afisate, apoi, sub format video sau text, in paginile site-ului.
Esti in staff-ul unui partid sau candidat? Publica materiale despre candidatul pe care il reprezinti.
spatiu publicitar
spatiu publicitar
Civic Media
Informatii alegeri
Autoritatea Electorala Permanenta
Daca doriti sa folositi acest spatiu pentru a afisa reclame contactati-ne la adresa contact@alegeri.tv