Rezultate alegeri prezidentiale
spatiu publicitar
Intrebari frecvente

Informatii:

Tel;?+40 (0)31 71 00 114

Yahoo! Messenger; (alegeri_tv)

Ce este Alegeri.tv ?

Alegeri.tv este un canal TV virtual, dedicat campaniilor electorale din Romania. Aici veti gasi structurate informatii despre partide, candidati si platformele politice ale acestora, si veti putea interactiona cu acestia.

Care este sursa materialelor de pe Alegeri.tv?

Materialele video, stiri, evenimente si alte informatii sunt primite direct de la staff-urile partidelor sau canditatilor, sau preluate de la partenerii media Alegeri.tv. Prin intermediul fluxurilor RSS Alegeri.tv preia in mod automat stiri din diverse surse, pastrand in acest fel un site updatat constant.

Pot sa trimit materiale catre Alegeri.tv ?

Desigur. Daca reprezinti un candidat sau partid, te rugam sa citesti mai multe in pagina dedicata acestui subiect. Daca pur si simplu ai un material interesant, poti sa isi faci un cont pe site si sa propui un astfel de material, sau sa ne contactezi via email (contact@alegeri.tv) .

Ce fel de informatii poti sa trimiti?

Ne intereseaza doar acele informatii (video, stiri etc) ce sunt relevante pentru campaniile electorale in curs si care reprezinta corect imaginea candidatilor.

Cine poate sa ne trimita informatii?

Oricine poate sa ne trimita informatii cu titlu de propuneri (ce vor fi aprobate dupa o verificare). Pentru a avea un cont pe site cu acces in spatiul virtual al unui partid sau candidat este nevoie sa primim o imputernicire oficiala din partea respectivei formatiuni politice sau a candidatului respectiv, imputernicire care va certifica faptul ca persoana numita este in masura sa administreze informatiile legate de respectivul partid sau candidat.

Daca esti reprezentatul unui partid, candidat sau daca esti candidat in alegeri, te rugam sa descarci formularul de imputernicire standard si sa ni-l trimiti completat si semnat pe fax la numarul: 031 71 00 115 sau prin posta la adresa: Intrarea Binelui nr. 1A, cladirea Fortuna, etaj 3, camera 3, sector 4, cod postal 042159, Bucuresti pentru a beneficia de un cont de manager de campanie pe Alegeri.tv

  • Descarca aici formularul standard de imputernicire.;

Care sunt avantajele contului de manager de campanie ?

Unul din principalele avantaje este acela ca managerii de campanie primesc alerte pe email in momentul in care un utilizator intra in dialog cu un politician aflat in administrarea acestuia.
Managerii de campanie alegeri.tv pot administra mai multi politicieni; spre exemplu un manager de campanie administreaza toti candidatii unei organizatii judetene de partid.

Cum se pot publica materiale video pe Alegeri.tv?

In primul rand puteti sa ne scrieti la contact@alegeri.tv . Daca doriti sa propuneti un material video, este suficient sa va creati un cont de acces pe site, si sa folositi interfata web existenta. Puteti sa ne trimiteti materialele video via email, sa le publicati pe un site public (YouTube, GoogleVideo etc) de unde Alegeri.tv le poate prelua automat, sau sa ne le trimiteti pe suport fizic.

In cazul in care aveti un cont cu abilitati de publicare materiale video, veti avea posibilitatea ca pe langa metodele de mai sus, sa puteti publica singuri materialul video pe site fara a astepta ca materialul sa fie aprobat de personalul Alegeri.tv.

Exista costuri pentru a publica materiale pe Alegeri.tv ?

In acest moment toate serviciile Alegeri.tv sunt gratuite. In situatia in care sunteti interesati de spatiul publicitar oferit de site, va rugam sa ne contactati la la contact@alegeri.tv pentru a intra in mai multe detalii.

Esti in staff-ul unui partid sau candidat? Publica materiale despre candidatul pe care il reprezinti.
spatiu publicitar
spatiu publicitar
Civic Media
Informatii alegeri
Autoritatea Electorala Permanenta
Daca doriti sa folositi acest spatiu pentru a afisa reclame contactati-ne la adresa contact@alegeri.tv