Rezultate alegeri prezidentiale
spatiu publicitar
Termeni si conditii

Va rugam sa cititi termenii si conditiile de mai jos, precum si clauzele de confidentialitate. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

1. Informatii generale

Alegeri.tv este un proiect realizat si coordonat de Zitec (www.zitec.ro).

2. Continutul sitului

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii venind din partea Alegeri.tv sau Zitec.

3. Limitarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Alegeri.tv sau Zitec.

Nu se acorda nici o garantie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a sitului; b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea sitului; c) inexistenta pe situl pus la dispozitie a virusilor sau altor componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel Alegeri.tv sau Zitec nu pot fi responsabile pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea sitului.

Alegeri.tv nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa beneficieze de serviciile Algeri.tv este rugata sa ne contacteze prin unul din mijloacele afisate in site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Drepturi de autor

Informatiile prezentate in acest site nu sunt in proprietatea Alegeri.tv sau Zitec. Drepturile asupra materialelor sau difuzarii acestora apartin unor terte parti (partide, candidati, televiziuni, agentii de stiri etc), numite Surse, si sunt protejate prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Alegeri.tv nu isi asuma nici o raspundere privind proprietatea materialelor primite de la Surse. In cazul in care constatati o incalcare a drepturilor de autor sunteti rugati sa ne sesizati urgent la contact@alegeri.tv .

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului sitului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Zitec sau a proprietarilor de drept corespunzatori.

Alegeri.tv isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura sitului sau tarifele publicitare in orice moment si fara nici o informare prealabila, cu exceptia cazurilor in care intre Alegeri.tv si o alta entitate s-a incheiat un contract cu prevederi specifice.

5. Confidentialitatea informatiilor personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta in stricta legatura cu serviciile Alegeri.tv.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Alegeri.tv, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor sitului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

6. Trimiteri catre alte situri web

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte situri considerate de Alegeri.tv utile in legatura cu continutul sitului si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor situri.

Alegeri.tv nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe siturile unor terti, la care se face trimitere din www.alegeri.tv.

8. Informatiile oferite prin intermediul sitului

Orice persoana care viziteaza situl www.alegeri.tv si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Alegeri.tv in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Alegeri.tv a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre Alegeri.tv a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Alegeri.tv si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Alegeri.tv va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea sitului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati la contact@alegeri.tv

Esti in staff-ul unui partid sau candidat? Publica materiale despre candidatul pe care il reprezinti.
spatiu publicitar
spatiu publicitar
Civic Media
Informatii alegeri
Autoritatea Electorala Permanenta
Daca doriti sa folositi acest spatiu pentru a afisa reclame contactati-ne la adresa contact@alegeri.tv